top of page
Search

Veiksmi rada- Tavas domas par Valsti, vadību, vīru/sievu.


Tavu labo domu pirmajā vietā ir jābūt tiem cilvēkiem no kuriem ir atkarīga Tava vispārējā labklājība.


Ir absurdi domāt sliktu par saviem partneriem, uzņēmumu vadītājiem, Valsts vadītājiem.

Fizika saka, ka viss ir enerģija. Arī mūsu domas ir tādas.


Mūsu domas veido mūsu apkārtējo un iekšējo “vidi”. Mums ir jāuzņemas vislielākā atbildība par savām dzīvēm, jo tieši mūsu prāta stāvoklis to rada.


Ja mēs ar savām domām “nomelnojam” tos, no kuriem esam atkarīgi, tos kurus paši esam sev izvēlējušies (ar darbību, vai bezdarbību), tad nevaram gaidīt, ka mūsu radītā negatīvā enerģija sniegs mums atpakaļ patīkamu efektu.


Jā, piekritīšu, ka nereti ir grūti domāt ko labu par šo cilvēku negatīvajām darbībām. Tomēr, ir kas tāds ko mēs varam darīt. Ja mums sarunas ar Augstākajiem spēkiem nav svešas, ja mums lūgšana/meditācija ir pazīstama, tad viennozīmīgi vērtīgi ir katrā savā lūgšanā/meditācijā priekšgalā likt šos cilvēkus. Lūgties par sava vīra/sievas veiksmi, lūgties, lai priekšniekam viss izdodas un viņš ir laimīgs, lūgties par savas Valsts valdību un vēlēt viņiem labu.


Padomājiet, ja cilvēki par kuriem domājat un publiski runājat sliktu cietīs neveiksmes… vai iespējams, ka Jūsu dzīves kļūs labākas? Šķiet, ka nekādu izredžu.


Tomēr, ja viņiem viss viegli izdosies, tad pastāv liela iespēja, ka blakus laimīgam un veiksmīgam vīram/sievai, arī Jūs būsiet priecīgi. Blakus veiksmīgam uzņēmuma vadītājam Jums būs lieliska karjera un piepildījums…


Ja mums teiktais šķiet saprātīgi, tad atliek piestrādāt pie savu domu un runas apskates, lai novērtētu reālo šī brīža situāciju un koriģētu to uz jaunu. Izvairieties no aprunāšanas, apsmiešanas, pazemošanas, neiesaistoties sarunās kuras uz to vedina. Tā vietā, iekšēji klusi, bet patiesi, nesavtīgi aizlūdziet par citu cilvēku vispārēju labklājību. Ne tikai vispārīgi, bet par ļoti konkrētiem cilvēkiem, kas ir tiešā Jūsu redzeslokā, gan tiem, kuri ir tālāk (valdībā).


Es Jums droši apgalvoju, ja patiesi lūgsieties ne par sevi, bet par citiem, iegūsiet visu kas Jums nepieciešams! Un pretēji, domājot tikai par sevi, bet dusmojoties uz citiem, no ļoti nopietnām slimībām, kuras iznīcina iekšēji izbēgt būs grūti.



Lai Jums veiksme, laime, izdošanās! Lai lieliska veselība, lai ir pārticība un mīlestība!



P.S. Mainīt domas, domāšanu un atbrīvoties no saslimšanām ļoti palīdz atbrīvošanās no desmitgadēm pūstošiem toksīniem ķermenī. To var izdarīt ar ājurvēdas masāžu un citām Pančakarmas procedūrām no 24.septembra-17.oktobrim Indijas Himalajos kopā ar mani 😉

Vairāk informācijas www.domuspeks.com sadaļa “Indija”.

Escape to Paradise 1_edited.jpg
bottom of page