top of page
Search

TV saruna par uguns rituālu


Chaula TV : Vietnes domuspeks.com un lapas (iekš Facebook) UzIndiju radītājs Jānis Zariņš 7.jūlijā plkst. 18:30 Jersikas ielā 31 aicina ikvienu interesentu apmeklēt "Ugunsrituālu mērķu realizācijai", kura laikā, izmantojot dažādas metodes, cilvēks sakārtos iekšējo ticību sev. Tas ikdienā palīdzēs risināt dažādus svarīgus procesus - attiecību, darba/darījumu, veselības vai pašizaugsmes.


Pirms rituāla būs lekcija par pašu procesu, tāpēc, ja mazliet kavēsi, pašu rituālu nebūsi palaidis garām. Līdzi jāņem plediņš, sega vai spilvens, uz kura apsēsties dārzā, lietussargs, augļi - žāvēti vai svaigi, rieksti.


Tiem, kas ieradīsies ar mašīnu, to būs ērti novietot. Jānim šis ir otrais rīkotais ugunsrituāls, kas būs pieejams ikvienam cilvēkam bez iepriekšējām zināšanām, tāpēc, pat ja cilvēkam ikdiena nav saistīta ar garīgumu, pasākuma veidotājs uzskata, ka ikvienam šāda pieredze var būt vērtīga un katrs no tās varēs gūt savu labumu.


Par šo sarunu: Evelīnai šī bija pirmā intervija, vismaz TV un uzreiz tiešraidē. Esmu bijis daudzās intervijās un manuprāt, Evelīna lieliski prata radīt patīkamu, pozitīvu atmosfēru kas ir ļoti svarīgi viesim tiešraidē.

Lepojos ar jaunās dāmas interešu plašumu un komunikācijas prasmēm. Lai spoža nākotne!


Par pasākumu:

No seniem laikiem ugunsrituāls tiek vērtēts, kā viens no spēcīgākajiem, jaudīgakajiem instrumentiem, caur kuru no augstākiem spēkiem mēs varam saņemt lielu labvēlīgu ietekmi uz sev svarīgiem procesiem, vai tie ir attiecību, darba/darījumu, veselības, vai pašizaugsmes jautājumi.


Ugunsrituāla laikā mēs būsim tie kas caur pateicību dod, dalās ar augstākiem spēkiem. Ziedosim ugunī, zālītes, graudus, sviestu, savu uzmanību, savu labo gribu, nolūku, domas, augļus. Rezultātā gūsim labvēlību saviem mērķiem. Ugunsrituāla procesā saņemsim ēdienu (līdzi ņemtos augļus) kuram būs mainījusies enerģētika- tā top svētīts ēdiens.


Pirms ugunsrituāla būs saruna, lekcija, diskusija par pašu rituālu un par tiem spēkiem pie kuriem mēs varam vērsties.

Kas tie ir. Kāda to funkcija. Kāds no tā labums, jēga. Ko varam saņemt, ko varam lūgt, ko mēs varam dot. Pie kā un ar ko vērsties?

Nemirkli, jums netiks dotas norādes, kurām akli sekot. Netiks dota uzskatu sistēma, lai jūs mainītu savu izpratni, ticību.

Ārēji procesu pildīsim kopā un vienādi, tomēr iekšēji katram tas būs ļoti privāts un individuāls.

Katrs personiski koncentrēsies un veltīs procesu tam kam tieši viņš pats vēlās izejot no savas uzskatu sistēmas.

Drīkst piedalīties jebkurš cilvēks.

Otrdien 7. jūlijā Rīgā, tuvu centram aicinu pievienoties šim senajam, brīnišķīgajam procesam, iepazīt, apgūt, izpildīt. Būt devējam un būt guvējam.

Līdzi jāņem augļi pēc savas izvēles, var svaigus, var žāvētus, var riekstus, tādā apjomā, cik pašam ir vēlēšanās priekš sevis. Plediņu, vai ko līdzīgu uz kā dārzā apsēsties. Pārējais tiks nodrošināts.

Ieteicamā dalība 30 eur. Ja gadījuma nauda ir šķērslis, tad varat ziedot tik cik spējat.

👉 janis@domuspeks.com 👉 SMS, WhatsApp: +371 22180556


Escape to Paradise 1_edited.jpg
bottom of page