top of page
Search

Shri Yantra- augstākais instruments


ॐ नमः शिवाय Šīs Shri Yantras oriģināls atrada savu cilvēku, burtiski stundas laikā. Man ir palikušas kvalitatīvas kopijas, kuras piedāvāju Tev.

Oriģināla radīšana aizņēma 6 pilnas darba dienas, pilnu uzmanības koncentrāciju Tavai dzīves telpas uzlabošanai.

Pastāstīšu Tev detalizētāk par šo Yantru. Shri Yantra ir tūkstošiem gadu sens sakrālais simbols. Tā klātbūtne telpā ievieš pozitīvas korekcijas.

Faktiski neviena māja (ārpus Indijas), neviens dzīvoklis nav būvēts un iekārtots pēc pareiziem Vastu principiem. Tās nav muļķības, tās ir nopietnas zināšanas par to, kam un kur ir jāatrodas, lai iegūtu maksimāli labvēlīgu efektu telpā.

Vēl vairāk, ļoti maz cilvēku dzīvo dzīvi ievērojot visus maksimāli labvēlīgas dzīves principus. Dzīvo pareizi ēdot, pareizi elpojot, pareizi kustoties, pareizi guļot, pareizi strādājot, pareizi atpūšoties, pareizi domājot.

Shri Yantrai piemīt spēja šīs lietas harmonizēt, koriģēt. Shri Yantra burtiskā tulkojumā nozīmē Visaugstākais Instruments. Tātad, nosaukums pats mums stāsta, ka nav augstāka līmeņa instrumenta fiziskā plānā par šo.

Shri Yantra sevī satur visu Visumu. Sākot no mikro pasaules, līdz makro pasaulei, no smalkā Dievišķā līmeņa, līdz fiziskajam, arī Dievišķajam līmenim.

Yantras vidus, mazais punktiņš tiek dēvēts par Bindu. Tas ir visa pirmsākums no kā viss ir radīts, varētu teikt, Lielā sprādziena punkts. Katrs nākamais sektors nozīmē aizvien materiālākus Dievišķā aspektus.

Par konkrēto Yantru, kā tā tika radīta. Pirmais ko sāku ar konkrētu nolūku. Nolūku radīt Yantru, kura strādās par labu Tev (tam cilvēkam/iem pie kura tā nonāks) un Tev tuvajiem. Nākamais solis tika izvēlēta mantra, attiecīgi arī konkrēts Dievišķā aspekts, kurš būs atbildīgs par šo Yantru.

Shri Yantra, lai darbotos pilnā savā apjomā ir enerģētiski jāaktivizē. Aktivizē to ar mantru (kurš katrs to nevar paveikt, esmu saņēmis vairākas speciālas mantru iniciācijas Indijā u.c.).

Intuitīvi izvēlējos mantru Om Namah Shivaya. Tā ir uzrakstīta Yantras stūrī sanskritā. Mantra Om Namah Shivaya idejiski nozīmē- Es pazemībā paklanos Visaugstākajam. Tātad šī konkrētā Yantra un attiecīgi Jūsu mājoklis būs Augstākā Dievišķā aspekta aizbildniecībā, tā aspekta no kura viss ir veidojies, tā aspekta kas ir visa sākumu sākums, visa pamata pamats.

Šiva simbolizē arī cilvēka Visaugstāko potenciālu. Tātad Šiva esi Tu pats visaugstākajā apziņas līmenī, visaugstākajā iespējamajā Dievišķajā potenciālā.

Ja Yantra ir visaugstākais instruments fiziskā plānā, tad mantra ir visaugstākais instruments skaņas formā. Savukārt no skaņas sastāv visa materiālā pasaule smalkākajā, vieliskajā formā.

Visu Yantras radīšanas laiku es skaitīju šo mantru. Tātad, 6 pilnas darba dienas neskaitāmiem tūkstošiem reižu es atkārtoju mantru, koncentrējot uzmanību uz tās nākamā saimnieka visa veida labklājību. Labklājību visās sfērās.

6 dienas fokuss bija vērsts uz mantru, Yantru un tās īpašnieku. Bez noteikta tēla. Kā ideju, ka viss tiek veltīts priekš tā cilvēka pie kura tā nonāks.

Yantra tika uzsākta un pabeigta astroloģiski ļoti nozīmīgās dienās. Kas tai dod papildus jaudu.

Yantrai ir divi pamata pielietojuma veidi. Viens, tā labvēlīgi izmaina mājokļa enerģētiku vienkārši ar to vien, ka atrodas mājās pie sienas. Kas aktivizētai Shri Yantrai ir svarīgi, ka to atšķirībā no citiem Yantru veidiem var izvietot pie jebkuras sienas. Citām Yantrām ir jāievēro noteiktas debespuses, lai tās darbotos.

Piebildīšu, ka Shri Yantra ir visaugstākā no Yantrām. Attiecīgi tā ir universāla. Tātad, augstākā Yantra un augstākā mantra.

Otrs pielietošanas veids ir izmantot to savai uzmanības koncentrēšanai lai ieietu izmainītas apziņas stāvokļos. Citi to dēvē par meditāciju. Jaunajam īpašniekam tiks nosūtītas divas meditācijas tehnikas pielietojot Shri Yantru.

Atrašanās izmainītas apziņas stāvoklī var sniegt ļoti daudz ieguvumus. Novērst dažādus mentālus, emocionālus blokus, sastrēgumus, šķēršļus, iespējama izdziedināšanās, iedvesmas, radošuma, ideju pieplūdums. Informācijas uztveršana atbilžu vai izpratnes veidā par sev aktuālajiem jautājumiem.

Viss ko stāstu, nav teorija, vai iedomas, tās ir ļoti senas, īstas, patiesas zināšanas, kurām apstiprinājumi ir gūti cauri laiku laikiem tai skaitā manā personiskajā pieredzē.

Gaišredzīgi cilvēki stāsta, ka Yantras reāli jūtama ietekme uz īpašumu sākas pēc 21 dienas un turpmāk pastiprinās.

Kas būtu jāievēro Shri Yantras īpašniekam? Izturēties pret to pietiekami cienījami. Tātad ar respektu. Izvietot to pienācīgā vietā, cieņpilni, ar mīlestību. Ja reiz esi to sajutis, kā savējo, tad nedrīkst kritizēt, domāt par kāda veida trūkumiem. Tas ir sakrāls, lielas psihiskās enerģijas darbs.

Shri Yantra ir radīta uz kokvilnas auduma, kanvas 40 x 40 cm izmantojot astoņas akrila krāsas.

Šobrīd pieejama kopijas: 1 gb. Fotopapīrs zeltītā rāmī ar stiklu 40 x 40 cm . Atdodu par pašizmaksu 45 eur + pasta izdevumi atkarībā no adreses. 1 gb. Kanva 60 x 60 cm . Atdodu par pašizmaksu 65 eur + pasta izdevumi atkarībā no adreses. Ja ir interese, raksti: janis@domuspeks.com, zvani,raksti: 22180556

Interesants fakts par šo darbu. Jūs nekad, neviens nespēsiet ieraudzīt šo Shri Yantru tieši precīzi kā to redz autors. Iemesls- autoram daltonisms.

Te ir laba lekcija par Shri Yantru: https://www.youtube.com/watch?v=pbjYv9SGiEs&t=7s

Sirsnībā, Jānis Zariņš Om Namah Shivaya ॐ नमः शिवाय

Vēstule no oriģināla īpašnieka: „...visu laiku esmu pateicīgs par to „magic”, ka Tevis radītā Jantra nonāca pie manis un tieši ar šo mantru. Tie notikumi tik daudz un dažādi un tik „magic”, kuri izraisījās pēc Jantras nonākšanas manā mājā...”

Escape to Paradise 1_edited.jpg
bottom of page