top of page
Search

Saulgriežu ugunsrituāls



20.06. un 21.06. Saulgrieži ar Agnesi Ziediņu un Jāni Zariņu ietvaros notiks spēcīgs ugunsrituāls jaunu mērķu realizēšanai un pateicībai par jau iegūto.


Visas dienas garumā būs sarunas un nodarbības Agneses Ziediņas vadībā par nozīmīgiem ar fiziskā ķermeņa veselības uzturēšanas jautājumiem, kas reti kur tiek stāstīti. Dienas noslēgumā būs iespēja doties pirtī un arī tur baudīt dažas Agneses piedāvātās nianses.


Savukārt pirms pirts veiksim jaudīgu ugunsrituālu un Agnese ar savu klātbūtni un spēju saslēgties ar Augstāku apziņas stāvokli, šo kopējo procesu pastiprinās.


Te ieskats informācijā par to kas ir ugunsrituāls Jāņa Zariņa izpildījumā.

No seniem laikiem ugunsrituāls tiek vērtēts, kā viens no spēcīgākajiem, jaudīgakajiem instrumentiem, caur kuru no augstākiem spēkiem mēs varam saņemt lielu labvēlīgu ietekmi uz sev svarīgiem procesiem, vai tie ir attiecību, darba/darījumu, veselības, vai pašizaugsmes jautājumi.


Ugunsrituāla laikā mēs būsim tie kas caur pateicību dod, dalās ar augstākiem spēkiem. Ziedosim ugunī, zālītes, graudus, sviestu, savu uzmanību, savu labo gribu, nolūku, domas, augļus. Rezultātā gūsim labvēlību saviem mērķiem. Ugunsrituāla procesā saņemsim ēdienu (līdzi ņemtos augļus) kuram būs mainījusies enerģētika- tā top svētīts ēdiens.


Pirms ugunsrituāla būs saruna, lekcija, diskusija par pašu rituālu un par tiem spēkiem pie kuriem mēs varam vērsties.


Kas tie ir. Kāda to funkcija. Kāds no tā labums, jēga. Ko varam saņemt, ko varam lūgt, ko mēs varam dot. Pie kā un ar ko vērsties?


Nemirkli, jums netiks dotas norādes, kurām akli sekot. Netiks dota uzskatu sistēma, lai jūs mainītu savu izpratni, ticību.


Ārēji procesu pildīsim kopā un vienādi, tomēr iekšēji katram tas būs ļoti privāts un individuāls.


Katrs personiski koncentrēsies un veltīs procesu tam kam tieši viņš pats vēlās izejot no savas uzskatu sistēmas.


Drīkst piedalīties jebkurš cilvēks.

Drīkst pieteikties tikai uz ugunsrituāla daļu, vai jebkuru citu kopējā pasākuma posmu atsevišķi.


Te informācija par visu Saulgriežu pasākumu kopā:


Pieteikšanās un informācija:

22180556




Escape to Paradise 1_edited.jpg
bottom of page