top of page
Search

Saules aptumsums 21.06.


Daudzi latvieši raduši gadiem veikt dažādus rituālus Saulei 21. jūnijā, jo tieši tad ir garākā diena, īsākā nakts. Varbūt Saules aptumsuma dēļ ir vērts nopietni aizdomāties par to cik ļoti vajadzētu to darīt šogad, tieši šajā dienā.


Saules aptumsums ir daudz bīstamāks par Mēness aptumsumu un cilvēkiem tieši šādās dienās pasliktinās viņu veselība un labsajūta. Cilvēki šajā laikā ir ļoti jūtīgi, pārāk viegli aizkaitināmi, dusmīgi. Saules aptumsuma ietekmi uz apziņu varat izjust gan aptumsuma dienā, gan dažas dienas pirms un pēc tā. Savukārt veikto darbību sekas var izpausties 30 dienu laikā.

Šajā periodā var parādīties senas bailes, bērnības traumas, skumjas. Saules aptumsuma dienā nav vēlams sākt jaunu biznesu, veikt nopietnas medicīniskas darbības, piedalīties sabiedriskos pasākumos un, protams, pieņemt svarīgus lēmumus. Aptumsuma stundās neēdiet un nevāriet ēdienu, bet vislabāk ir gavēt vismaz līdz plkst. 13.00.

Tagad debesīs ir trīs (un drīz jau četras) planētas, kas pārvietojas retrogrādā, parādās visas pagātnes problēmas, it īpaši attiecību jomā.

Astrologi brīdina, ka Rahu ietekmes dēļ Saules aptumsuma dienā veiktie rituāli nesīs negatīvu rezultātu.

Escape to Paradise 1_edited.jpg
bottom of page