top of page
Search

Pandēmija.


Kā redzat ekonomiskā krīze ir panākta, vīruss ir labs ierocis. Nevajag graut infrastruktūru, nevajag nevienu durt un šaut. Pietiek kādā siltā laboratorijā pasēdēt un paeksperimentēt, lai radītu selektīvu vīrusu, kurš praktiski nemaz neskar bērnus (savādi, mazi bērni ir ar nenobriedušu imūnsistēmu) un jaunus cilvēkus, bet kā izkapts pļauj cilvēkus sākot no 50, īpaši tos, kas ir pēc 60 gadu vecuma.


Te nav jābūt visu gudram, lai saprastu, ka tas tiek darīts speciāli, jo vecīši nav izdevīgi, tie tērē resursus, nedod pienesumu nav spējīgi vairoties un radīt jaunus vergus. Laipni lūgti, mūsdienu 3. pasaules kara versijā!

Kāpēc viss sākās Ķīnā? Padomājiet, varbūt sanāk izdomāt! Šī valsts ir konkurente kādai citai lielai valstij… Uz īsu brīdi pat sanāca Ķīnu iedzīt stūrī, jo masveidā cilvēki pārtrauca veikt pienesumu Ķīnas ekonomikai visdažādākajos veidos. Tad vīruss turpināja savu ceļu tālāk, jo tam ir salīdzinoši augsta spēja inficēt lielu cilvēku skaitu. Sanāktu gana jocīgi, ja tas skartu tikai vienu valsti… Būtu skaidrs, ka tas ir sava veida terorakts pret Ķīnu no ASV puses.

Jūs teiksiet, muļķības, kāda no tā jēga? ASV paši cīnās ar šo vīrusu! Varbūt atcerēsimies 11.septembri? Kas ir dažas dzīvības, lai atbrīvotos no tā kas nav izdevīgs…

Ir arī plusi, kam būs lemts, pirks, ķers un grābs īpašumus un ne tikai. Tāpat, drīz vien plauks farmācijas bizness, kad pēkšņi tiks atklāta vakcīna pret jauno vīrusu! Varbūt šis vīruss kļūs par sezonālu parādību, kā gripa, bet to rādīs laiks… Labi, ne par šo ir stāsts…

Man ļoti žēl, ka cilvēki ir tik vieglprātīgi, nelieto maskas, jo ir veseli. Nu un, ka jūties vesels, rīt Tev var būt simptomi, bet bīstams Tu jau biji pēdējās 2 nedēļas, uz Tavas sirdsapziņas būs citu cilvēku veselība un varbūt pat dzīvība!

Saņemu arī ziņas no cilvēkiem, ka tā jau tāda gripa vien ir. Varbūt pietiek būt egoistiem un domāt tikai par sevi? Padomājiet par cilvēkiem gados, kuriem šis vīruss var izrādīties letāls… Jums tā ir apēsta kūka kafejnīcā ar kopējo summu 10 euro, bet kādam tā ir vecmāmiņa vai vectētiņš, kurus Tu pārdevi par kūku, jo nespēji to pagatavot mājās sava slinkuma un lielā EGO dēļ.

Pavēro pasauli, tiešām ir tik liela izredzētības sajūta, ka tas Tevi neskars? Vīruss nešķiro. Sēdi mājās, nevis baros klejo pa Latviju. Uzņemies beidzot atbildību par to kas notiek, un beidz smīkņāt par cilvēkiem kuri to dara, kaut vai uzvelkot masku vai apslimstot sēžot mājās. Bezatbildīgie ir mūsu lielākā problēma, jo tieši dēļ viņiem cietīs tie, kurus veselais saprāts nav pametis.

Nav jāceļ panika un jāizpērk visi griķi un tualetes papīrs, ir vienkārši jāievēro drošības pasākumi, jo kad dēļ – ai, tā taču tikai gripa, sāksies problēmas, kaut ko darīt būs par vēlu, varēsiet panikot!

Šis ir labs laiks, lai saliktu sevi pa plauktiņiem, nodarbotos ar ko labu un vērtīgu. Lai transformētos un galu galā, liktu māti dabu mierā ar izplūdes gāzēm, trokšņiem un miskasti mežos.

Paldies par uzmanību! Nākamajā rakstā pievienošu informāciju par to, ko lietot, lai sevi pasargātu vēl labāk.

Escape to Paradise 1_edited.jpg
bottom of page