top of page
Search

Pabeigta "Vāsišthas joga" audiogrāmata

630 lpp., 160 stundas nepārtraukta darba, pabeigta "Vāsišthas joga" audiogrāmata.

Pēteris Kļava to sauc par visvērtīgāko no grāmatām. Tajā tiek atklāta un izskaidrota patiesība. Patiesība par Visuma uzbūvi sākot no tādiem līmeņiem, kā pats "Radītājs", līdz mazākajam puteklim, izskaidrojot arī cilvēka uzbūvi, prāta dabu, maldus kuros gandrīz visi dzīvo un kā atbrīvoties no maldiem.


Grāmata ir sena, grāmata ir zinātniska. Zinātniska tādā izpratnē, ka katram ir iespēja vadoties pēc norādēm gūt personisku pieredzi un apstiprinājumu tur rakstītajā.

Izlasot, vai klausoties šo grāmatu Jūs izpratīsiet visu. Jautājumi vairs nepaliks ne par vienu dzīves sfēru. Tajā pateikts ir viss.

Pēteris Kļava rekomendē klausīties. Mans Skolotājs Indijā arī saka, ka klausīšanās ir svarīga, pat ja domas aizklejo, pat ja informācija nav saprotama. Citos mūsu apzināšanās līmeņos (zemapziņa, virsapziņa) informācija nosēžas un sniedz savu pozitīvo ietekmi. Šobrīd kopā ar Pētera Kļavas priekšstāstu pilnībā pieejama youtube šeit:



Sāku augšuplādēt facebook šeit: https://www.facebook.com/vasisthasjoga/



Paldies izdevējam Rolandam Gulbim par ieguldījumu tulkojot, izdodot. Drukāto versiju es pirku šeit: https://www.svami.lv/pirkt-gramatu/

Krieviski audiogrāmata pieejama šeit: https://www.youtube.com/watch?v=scamPUTHOmg

Escape to Paradise 1_edited.jpg
bottom of page