top of page
Search

Oriģināls Ganeša (labklājības Dievs) Yantrai


ॐ गं गणपतये नमः Shri Yantra Om Gam Ganapataye Namaha


Šo Shri Yantru, es radīju priekš Tevis. Tas aizņēma 7 pilnas darba dienas, pilnu uzmanības koncentrāciju Tavai dzīves telpas uzlabošanai. Ja sajūti to kā savu, dod man ziņu janis@domuspeks.com , vai 22180556


Pastāstīšu Tev detalizētāk par šo Yantru. Shri Yantra ir tūkstošiem gadu sens sakrālais simbols. Tā klātbūtne telpā ievieš pozitīvas korekcijas.


Faktiski neviena māja (ārpus Indijas), neviens dzīvoklis nav būvēts un iekārtots pēc pareiziem Vastu principiem. Tās nav muļķības, tās ir nopietnas zināšanas par to, kam un kur ir jāatrodas, lai iegūtu maksimāli labvēlīgu efektu telpā.


Vēl vairāk, ļoti maz cilvēku dzīvo dzīvi ievērojot visus maksimāli labvēlīgas dzīves principus. Dzīvo pareizi ēdot, pareizi elpojot, pareizi kustoties, pareizi guļot, pareizi strādājot, pareizi atpūšoties, pareizi domājot.


Shri Yantrai piemīt spēja šīs lietas harmonizēt, koriģēt. Shri Yantra burtiskā tulkojumā nozīmē Visaugstākais Instruments. Tātad, nosaukums pats mums stāsta, ka nav augstāka līmeņa instrumenta fiziskā plānā par šo.


Shri Yantra sevī satur visu Visumu. Sākot no mikro pasaules, līdz makro pasaulei, no smalkā Dievišķā līmeņa, līdz fiziskajam, arī Dievišķajam līmenim.


Yantras vidus, mazais punktiņš tiek dēvēts par Bindu. Tas ir visa pirmsākums no kā viss ir radīts, varētu teikt, Lielā sprādziena punkts. Katrs nākamais sektors nozīmē aizvien materiālākus Dievišķā aspektus.


Par konkrēto Yantru, kā tā tika radīta. Pirmais ko sāku ar konkrētu nolūku. Nolūku radīt Yantru, kura strādās par labu Tev un Tev tuvajiem. Nākamais solis tika izvēlēta mantra, attiecīgi arī konkrēts Dievišķā aspekts, kurš būs atbildīgs par šo Yantru.


Shri Yantra, lai darbotos pilnā savā apjomā ir enerģētiski jāaktivizē. Aktivizē to ar mantru (kurš katrs to nevar paveikt, esmu saņēmis vairākas speciālas mantru iniciācijas Indijā u.c.).


Intuitīvi izvēlējos mantru Om Gam Ganapatye Namaha. Tā ir uzrakstīta Yantras stūrī sanskritā. Mantra idejiski nozīmē- Gods tam kurš atbrīvo no visiem šķēršļiem. Ganeš ir Dieva aspekts, kurš ir atbildīgs par veiksmi, labklājību, izdošanos. Ganeš apzīmē visa jaunā sākumu un visa vienotību, gudrības un veiksmes Dievs, mākslas un zinātnes aizbildnis, mūžīgās patiesības un zināšanu aizstāvis. Ganeš ir tas kurš ir pierakstījis vēdas.


Katru reizi ko uzsākot, ja tiek pieaicināts Ganeš, tad notikumu attīstība būs veiksmīga.


Teksta izvilkums no Ganapati Upanisad: „To the devoted a merciful deva, the maker of the world, the prime cause, who at the beginning of creation was greater than nature and man. 14. He who always meditates thus is a yogin above yogins. 15. Hail to the lord of vows, hail to Ganapati, hail to the first lord, hail unto you, to the big-bellied, one-tusked, obstacle-destroyer, the son of Shiva, to the boon-giver, hail, hail! 16. He who studies this atharva text moves towards Brahma. He is always blissful. He is not bound by any obstacles. He is liberated from the five greater and the five lesser sins. Evening meditation destroys the unmeritorious actions of the night. At both evening and morning, he is liberated from the bad and he attains dharma, artha, kama, and moksha (The four aims of mankind: right thinking, acquistion of wealth, sexuality, and liberation.). 17. This atharva text should not be given to those not pupils. If from delusion a person so gives, he is a bad person. 18. He who wants something may accomplish it by 1,000 recitations of this. He who sprinkles Ganapati with this becomes eloquent. He who recites this on a fourth day becomes a knower of vidyā. This is an artharva saying: ‘‘He who moves towards Brahmāvidyā is never afraid.’’ He who worships with fried grains becomes famous and becomes intelligent. He who worships with sweet-meat (modaka) gains the desired fruit. He who worships with samit and ghee by him all is attained, all is gained by him. He who makes eight brahmānas understand this becomes like the sun’s rays. In a solar eclipse, in a great river, or in front of an image having recited (this) he gets accomplished in the mantra. He becomes liberated from great obstacles. He is freed from great misfortunes.”


Yantra ir visaugstākais instruments fiziskā plānā, mantra ir visaugstākais instruments skaņas formā. Savukārt no skaņas sastāv visa materiālā pasaule smalkākajā, vieliskajā formā.


Visu Yantras radīšanas laiku es skaitīju mantru Om Gam Ganapataye Namaha. Tātad, 7 pilnas darba dienas neskaitāmiem tūkstošiem reižu es atkārtoju mantru, periodiski atrodoties dziļā Virsapziņas stāvoklī, koncentrējot uzmanību uz Tavu visa veida labklājību. Labklājību visās sfērās.


7 dienas fokuss bija vērsts uz mantru, Yantru un tās topošo īpašnieku. Bez noteikta tēla. Kā ideju, ka viss tiek veltīts priekš tā cilvēka pie kura tā nonāks.


Yantra tika uzsākta un pabeigta astroloģiski ļoti nozīmīgās dienās. Kas tai dod papildus jaudu.


Yantrai ir divi pamata pielietojuma veidi. Viens, tā labvēlīgi izmaina mājokļa enerģētiku vienkārši ar to vien, ka atrodas mājās pie sienas. Kas aktivizētai Shri Yantrai ir svarīgi, ka to atšķirībā no citiem Yantru veidiem var izvietot pie jebkuras sienas. Citām Yantrām ir jāievēro noteiktas debespuses, lai tās darbotos.


Piebildīšu, ka Shri Yantra ir visaugstākā no Yantrām. Attiecīgi tā ir universāla. Tātad, augstākā Yantra un augstākā mantra.


Otrs pielietošanas veids ir izmantot to savai uzmanības koncentrēšanai lai ieietu izmainītas apziņas stāvokļos. Citi to dēvē par meditāciju.


Īpašnieks saņems divas meditācijas ar Shri Yantru.


Atrašanās izmainītas apziņas stāvoklī var sniegt ļoti daudz ieguvumus. Novērst dažādus mentālus, emocionālus blokus, sastrēgumus, šķēršļus, iespējama izdziedināšanās, iedvesmas, radošuma, ideju pieplūdums. Informācijas uztveršana atbilžu vai izpratnes veidā par sev aktuālajiem jautājumiem.


Viss ko stāstu, nav teorija, vai iedomas, tās ir ļoti senas, īstas, patiesas zināšanas, kurām apstiprinājumi ir gūti cauri laiku laikiem tai skaitā manā personiskajā pieredzē.


Gaišredzīgi cilvēki stāsta, ka Yantras reāli jūtama ietekme uz īpašumu sākas pēc 21 dienas un turpmāk pastiprinās.


Kas būtu jāievēro Shri Yantras īpašniekam? Izturēties pret to pietiekami cienījami. Tātad ar respektu. Izvietot to pienācīgā vietā, cieņpilni, ar mīlestību. Ja reiz esi to sajutis, kā savējo, tad nedrīkst kritizēt, domāt par kāda veida trūkumiem. Tas ir sakrāls, lielas psihiskās enerģijas darbs.


Shri Yantra ir radīta uz kokvilnas auduma, kanvas 40 x 40 cm izmantojot deviņas akrila krāsas. Papildus tika izmantotas Gangas upes gultnes smiltis, kurām ir tūkstošiem gadu, tas dod papildus spēcīgu enerģētisku jaudu.


Interesants fakts par šo darbu. Jūs nekad, neviens nespēsiet ieraudzīt šo Shri Yantru tieši precīzi kā to redz tās autors. Iemesls- autoram daltonisms un krāsas/to salikums tiek izvēlēts intuitīvi.


Te ir laba lekcija par Shri Yantru: https://www.youtube.com/watch?v=pbjYv9SGiEs&t=7s Te mantras jauks izpildījums: https://youtu.be/F6BcPj42bUg

Sirsnībā, Jānis Zariņš Om Gam Ganapataye Namaha ॐ गं गणपतये नमः


Atsauksmes:

Vēstule no pirmās Yantras oriģināla īpašnieka: „...visu laiku esmu pateicīgs par to „magic”, ka Tevis radītā Jantra nonāca pie manis un tieši ar šo mantru. Tie notikumi tik daudz un dažādi un tik „magic”, kuri izraisījās pēc Jantras nonākšanas manā mājā...”


Pirmās Shri Yantras kopija atrodas pie kādas Latvijas gaišreģes. Viņas komentārs: " Yantra reāli darbojas un aizsargā mājas no negatīvās ietekmes."

Escape to Paradise 1_edited.jpg
bottom of page