top of page
Search

Mana pieredze un Sadhguru stāsts. Rudrakša krelles, pielietojums, ietekme.


Rudrakša krelles no Indijas svētvietas, tikai 20 eur. https://www.domuspeks.com/rudraksa


Kam interesē video 3. daļa (meditāciju apmācību kurss), lūdzu rakstīt privāti uz janis@domuspeks.com


Jānis, kā arī viņa draugi šādas lūgšanu krellītes lieto, gan, kā rotu ap kaklu, vai aptinot ap roku. Papildus tam krellītes tiek lietotas lūgšanām, mantrām, prāta nomierināšanai, meditācijai.


Lūgšanu krellītes, no Nepālā augoša svēta koka Rudrakša sēklām. Šīs sēklas ir līdzvērtīgas pusdārgakmeņiem. Tām ir dziedinoša, aizsargājoša un cilvēka apziņu mainoša ietekme.

Indieši tūkstošiem gadu izmanto šīs krelles lūgšanās, meditācijās un skaistumam, lai veidotu dievišķu savienību starp ķermeni, saprātu un garu.


Rudrakša ver vaļā sirds čakru. Tās ir izcilas kvalitātes un ļoti izturīgas, kalpos Jūsu dzimtai simtiem gadu.

Virtenē ir 108 + 1 rudrakšas lodīte. 108 ir svēts skaitlis, tik reizes lielākoties tiek skaitīta mantra/lūgšana. Savukārt papildus viena lodīte ir „guru” lodīte un iezīmē virtenes apļa sākumu un beigas.


„Rudrakšas var nēsāt neatkarīgi no tā, vai tiek skaitītas mantras, vai nē, ar dziļu godbijību vai bez, ar dievbijību vai bez, ar kaunu vai bez kauna utt., lai kāds cilvēks nēsātu Rudrakšas, viņš atbrīvojas no visa veida grēkiem un iegūst zināšanas.”


„Rudrakšas piepilda visas vēlmes, kas nāk no sirds. Visā visumā tām nav nekā līdzīga, Rudrakšas ir vienreizējas, tās ir Dieva Šivas visdārgākā rota.

Ja vientiesīgs, nedievbijīgs un netikumīgs cilvēks nēsā Rudrakšas ar mīlestību un ticību, viņš atbrīvojas no visiem grēkiem un sasniedz visaugstāko mērķi.”


Rudrakša nozīmē Dieva asaras.


Escape to Paradise 1_edited.jpg
bottom of page