top of page
Search

Kā celt savu imunitāti!


Par mani var smieties cik vien kādam ienāk prātā! Uztvert nenopietni, domāt, ka man nav ko citu darīt, kā biedēt (es iesaku, nevis biedēju).


Varat domāt, ka māte daba šo šķirojošo mutantu ir radījusi aiz atriebības cilvēkiem. Varat domāt, ka esat kingi un Jums nav jānēsā maskas, un egoistiski ir jāsaudzē tikai sevi, jo visi citi paši vainīgi, ka ir slimi! Tikai neaizmirstiet, ka daļa cilvēku jau piedzimst ar imūnsistēmas pataloģijām vai imūndeficītiem… Keep acting like a bunch of morons! Kas gribēs, tie iztulkos.


Es strikti palieku pie sava, šis vīruss ir mākslīgs, viņš pļauj vecos, slimos vājos un to dara ar mērķi novākt visus, kuri nav izdevīgi, jo cilvēks to radīja un cilvēks to vada, dariet ko Jūs gribat, laboratorijā ir vēl, kad liksies, ka viss cauri pados tik cik vajag. Tāpat atveriet acis un saprotiet, ka mērķis ir uztaisīt ekonomisko krīzi, mainīt sistēmu – pārstājiet domāt, ka ja Jums nav ko dalīt, tad tas tā nav arī starp lielvalstīm un lielvarām. Es, Jūs, Mēs – esam kā skudras, viena vairāk vai mazāk… Domāju retais ik dienā pārdzīvo cik daudz skudras ir saminis. Laipni lūgti mūsdienu bioloģiskajā 3. pasaules karā, tagad tikai tā tiks risinātas lietas un cietīs parastie cilvēki.


Tāpat, nav zināms kādas sekas šis pārslimotais vīruss atstās uz organismu… Var gadīties, ka pēc gadiem pieciem, desmit sekas būs onkoloģija vai kāda cita saslimšana. Piemēram, EBV un tā izraisītā mononukleoze paaugstina risku saslimt ar limfomu…

Tāpēc vien ir ieteicams mēģināt sevi maksimāli no tā pasargāt un nesmīkņāt par tiem, kuri nēsā maskas, respirātorus un cimdus.


Ja, 14.04. netiks ievērots tas, ka lielās iestādes: skolas, koledžas, universitātes, masu pasākumi, izklaides vietas ir jātur ciet, sekas būs lielas! Būtu dumji aizmirst to, ka vīrusam ir ilgs inkubācijas periods, tas ir ļoti lipīgs.

Tomēr ticu, ka mēs esam gudra valsts.


Kad mērķis un iznīcināmo cipars būs sasniegts vai vēl labāk pārsniegts, gaidiet vakcīnu.

Viss ir atkarīgs no Jūsu imūnās sistēmas, jo tā būs labākā stāvoklī, jo lielākas izredzes to visu izslimot viegli, ja gadīsies saslimt. Tas nozīmē, mērena fiziska slodze, nevis gatavošanās maratoniem un sportošana ar lielām slodzēm. Centieties iztikt bez neveselīgas, tukšas pārtikas un ēst veselīgi, sabalansēti. Uzņemiet OBV, jo tās ir Jūsu šūnu būvmateriāls - ķieģelis.


Tagad parunāsim par to, ko Jums vajag no tā, kas tos ķieģeļus padarīs kvalitatīvus un no tā, kas paradīs stiprus.


Uzreiz saku, ka neko nereklamēju, neko neiegūstu no tā, ka dalos ar dabīgām, pārbaudītām lietām, kuras man palīdzēja, kad ļoti īsā laika sprīdī smagi un ar sekām izslimoju divus vīrusus pēc kārtas: Chikungunja un EBV. Mana imunitāte, GI trakts, virsnieres bija nokautas… Es mocījos ar strutām deguna blakusdobumos un regulārām skalošanām (deguna), pat vairākas reizes nedēļā, kas rezultējās ar 8.nerva iekaisumu. Viss sākās 2016.gadā, bet beidzās 2019.gadā, kad atklāju to, ar ko tagad dalīšos.


Par to, kas padara ķieģeļus kvalitatīvus:

-C vitamīns 1000mg, sadalīti pa 200mg 5x dienā. Organisms vienā reizē nav spējīgs absorbēt vairāk kā 200mg, dzersiet 1000mg uzreiz, visu izlaidīsiet tualetes podā pa tukšo un sagādāsiet milzu slodzi nierēm. Vēl varat nierakmeņos iedzīvoties, tas, gan tiem, kas uzņem pat līdz 10 000mg dienā un vairāk. Tiem, kuriem ir nieru problēmas ieteiktu devu pielāgot stāvoklim.

-Selēns+cinks. Obligāti kopā! Cinka uzsūkšanos palielina melnie pipari, ir uztura bagātinātāji, kuros tie jau pievienoti.

-D3+kalcijs. Kopā, jo D3 veicina kalcija uzsūkšanos un darbojas tie vislabāk tandēmā. Ideāli ir katru dienu 15min uzņemt šo D3 no saules. Tomēr laiks atkarīgs no ādas tipa, kā arī ir viens knifs, ādas D3 veidojas vēl līdz pat 48h pēc sauļošanās, ja neskriesiet uzreiz dušā berzties, palīdzēsiet savam organismam! Neiesaku aizsargkrēmus, tie neļaus saņemt saules dāvanu, D3.

Uzskatu, ka tie veicina ādas vēzi. Daba nav muļķe, mums ir dota aizsargspēja, to sauc par melatonīnu, katram ādas tipam savā daudzumā, tāpēc arī ir limiti uz saules vannu ilgumu. Mana pieredze bija šāda, nekad nelietoju tādus dranķus, neapdegu, saulē varēju uzturēties cik gribu, bez apdegšanas, pie tam es neesmu tumšais ādas tips. Man ieteica palietot aizsargrēmu, toreiz man bija 20 gadu, es piekritu un pirmo reizi apdegu, kas savādi, turpināju apdegt arī tad, kad nelietoju. Atguvu savu spēju neapdegt tikai pēc gadiem 5, tā ir mana pieredze, Jūs dariet, kā Jums tīk.

-Normāls hemoglobīns – ja Jums ir mazasinība tiekat no tās vaļā! Var veikt dzelzs injekcijas muskulī (mana metode), var lietot tabletes (tikai ieturiet 2h intervālu starp kalcija uzņemšanu un dzelzi, jo kalcijs neļauj dzelzim usūkties). Varat lietot eritropoetīna injekcijas, bet tā ir galēja vajadzība…

-Omega 3,6,9 – par labu esam un gana lētu variantu uzskatu linsēklas (eko), svaigi samaļ, apēd (neko negaida, jo tās ātri oksidējas). Glabā vēsā, tumšā vietā.

Esmu mēģinājusi Zinzo – man nederēja, laikam individuāla jūtība, bet zinu, ka citiem patīk.

-E vitamīns, tikai ne kopā ar uzturā lietotu rapšu eļļu vai zāļu sastāvā esošu rapšu eļļu kā bāzi, šī kombinācija ir kancerogēna.


Par to, kas padara ķieģeļus stiprus:


-Ehinācija ir mana nr.1 izvēle. Ja, jums ir no kā būvēt imūno sistēmu, to kvalitatīvi un labi palīdzēs veikt ehinācija. Tā ceļ nespecifisko imunitāti, pieaug leikocītu un granulocītu skaits, tātad pretošanās spējas.

Es lietoju Vivasol pieaugušajiem, 2 nedēļas no vietas un tad nedēļu pārtraukums. -Ingvers, labs cīņā ar vīrusiem, tīra asinsvadus, pati nelietoju, jo nepanesu. Un zinu, ka daudzi cilvēki slikti panes ingveru. Darbojas kā stimulants, neieteiktu pie veģitatīvās distonijas, GI trakta problēmām, hipertiriozes, individuālas nepanesamības.

Saldais ēdiens, firma, kuru es Dievinu.

-Gemalon 500 (NAV PIEMĒROTS VEGĀNIEM/VEĢITĀRIEŠIEM), te tiek izmantots dzīvnieku asins komponents, dabīgais imunoglobolīns IgG, IgM, IgA. Dabīgs imūnmodulators.

Lietoju pa 1 tab. 1x dienā, izsūkājot, lai caur mutes gļotādu uzsūcas asinīs, ja norīsiet, kuņģa sula to visu azinesīs nezūdībā.

-Refungin, uz augu bāzes, palīdz izvadīt toksīnus, dabīgi uztur zarnu mikrofloru (protams, ja organisms ļauj, šim nolūkam varat lietot vairāk šķiedrvielas), palīdz pret vīrusiem, iekaisumiem u.c. Lietoju pa 1 kapsulai, 1x dienā.

-Chlorophyl II Forte GP – hlorofils, mūsu dzīvība. Var aizstāt ar zaļajiem kokteiļiem, kurus paši mājās gatavo. Varat lietot jebkuru citu firmu. Šo lietoju 2 kapsulas 1x dienā.


Papildmetodes:

-UV ierīce, kuru ievada vēnā. Zinu, ka LV ir divas vietas, kur to dara, pati esmu veikusi tikai pie viena speciālista. Palīdz pret visādiem mošķiem.

-Otra metode palīdz veicināt makrofāgu darbību. Makrofāgs ir samērā paliela imūnšūna, kura darbojas kā dabīgs organisma attīrītājs. Tie no organisma iznīcina: baktērijas, vīrusus, vēža šūnas, jeb neoplastiskās šūnas. Tāpat iznīcina fibrīnu, kas ir trombu veidošanās pamatā. Ieguvumu ir daudz, strādā labi. Par šo metodi jautāt man personīgi!


Apzinos, ka ir daudz un dažādas vielas, augi un metodes, es dalos ar to, ko zinu un esmu lietojusi.


Neuzņemos nekādu atbildību par Jūsu turpmāko rīcību, dalos ar savu pieredzi.


Paldies, tiem, kuri apzinīgi, pārējiem izsaku publisku fuj.

Foto ir informatīva nozīme, atvainojos par kvalitāti.

Escape to Paradise 1_edited.jpg
bottom of page