top of page
Search

Dabīgās zāles no kaites.


Jautājums: Sveiks, Jāni! Izlasīju, ka Tev kāds no Indijas ieteica dabīgo recepti, ja nu ir saslimšana. Vari padalīties?

Mana mamma slimo pašlaik.


P.S. Paldies, ka dalies ar info un pēti šo tēmu. Tas palīdz stiprināt arī manu pārliecību, ka nevēlos piedalīties šajā vispasaules eksperimentā un masu psihozē.


Atbilde: Dabīgo ir salīdzinoši grūti realizēt vidējam latvietim

Es izstāstīšu pēc nelielas atkāpes... Ivermectin ir drošas zāles, vienas no drošākajām pasaulē. Tās ir ļoti efektīvas pret jauno vīrusu un faktiski visiem vīrusiem, infekcijām, parazītiem. Un ir ļoti viegli iedzert tableti un justies labi tajā pat dienā. Garša arī salīdzinoši patīkama. Personiskā pieredze, ka palīdzējis 8 no 8 cilvēkiem (100%) ar jauno kaiti, tepat Latvijā man zināmiem cilvēkiem.


Tagad par dabīgo. Man nav personiskas pieredzes. Cilvēks kurš izstāstīja, saka, ka arī ir palīdzējis visiem 100%.


Metode sekojoša, pirmā diena: 1. Gavēnis. Neēst pilnīgi neko. 2. Lietot DAUDZ dabīgo C vitamīnu (citrusu sulas-SVAIGAS!) 3. Lietot dabīgos elektrolītus (kokosrieksta ūdeni-SVAIGU! no pakas kategoriski NĒ!) 4. Veikt elpošanas vingrinājumus-pranayamas (Anuloma - Viloma, Bhastrika, Kapalabhati, Ujjayi Pranayama)


Otrā, trešā diena: Visi punkti izņemot pirmo nemainīgi. Var sākt papildus ēst nedaudz salātus (lapu, dārzeņu, augļu)

Saka, ka 72 stundu laikā šī metode sniedz atveseļošanos.

Kā jau teicu- latvietim sarežģīti.



Nākošā metode daudz vieglāka.

Man nav personiskas pieredzes un nezinu detalizētu informāciju. Ja šī uzrunā, tad jāmeklē internetā precīzāk. Daudzi Indijas ārsti apliecina, ka ļoti labi palīdz. Arī profilaktiski. Ārstniecības personāls klīnikā kas apjomīgi strādā ar jaunās kaites pacientiem tā dara un neslimo.


Metode: Elpot ūdens tvaiku. Jāprecizē cik reizes dienā un cik minūtes. Esmu dzirdējis no latviešiem, ka citi klāt liek ūdenim kādus augus. Sanāk, kā tējas tvaiki. Tomēr, Indijas metode bija tikai ūdens tvaiks.

Escape to Paradise 1_edited.jpg
bottom of page