top of page
Search

Corona paredzēšana Eirovīzijā?

Kā būtu, ja teiktu, ka vīruss tika paredzēts pirms gada 2019. gada maijā?

Tikko skatījos Madonna uzstāšanos Eurovision (zīmīgs nosaukums „vīzija”). Dziesma ar ne mazāk zīmīgu nosaukumu „Future” (Nākotne)


Ko mēs redzam? Madonna ar kroni (corona) galvā pūš nāvējošu dvašu uz dejotājiem, kuriem visiem uz sejas gāzmaskas. Dejotāji visi krīt, līdzīgi, kā sākās video no Ķīnas, kur itkā pēkšņi krita beigti zemē uz ielas ar vīrusu saslimušie. Ar to arī sākās lielā panika medijos (kaut kā vairs neviens nekrīt).


Paralēli šim, Madonna runā pravietisku tekstu: „viņi domā, ka mēs neredzam viņu noziegumus. Bet mēs zinām, mēs vienkārši neesam vēl gatavi rīkoties.”


Ļoti daudz cilvēku apzinās situācijas ar vīrusu nedabiskumu, tik liela mēroga panikas absurdu, kas nekad līdz šim nav pieredzēts, tik globāli sīka notikuma dēļ (salīdzinoši ar citiem nāvējošiem notikumiem, slimībām, kariem...), tomēr visi tam ļaujas.

Tātad, uzstāšanās laikā ir nākotnes norāde, ka tas ir noziegums (cilvēka pastrādāts, radīts), tik ļoti acīmredzams noziegums, ka visi to pamana, bet visi tam ļaujas, to pieļauj.


Atturēšos komentēt kāpēc teksta fonā šajā mirklī tiek norādīts tieši uz mācītājiem. Tomēr ir versijas, ka tieši Vatikānā atrodas pasaules vieni no pārvaldītājiem (viņu gadu tūkstošiem ilgā neaizskaramība par lielākajiem paveiktajiem cilvēcē noziegumiem ir stipri aizdomīga).


Dziedātāja saka: "vētra neatrodas gaisā, tā ir mūsos iekšā". Vai vīruss cilvēkā? Ne jau no gaisa saslimst, bet viens no sevis nodod otram.


Tālāk mēs redzam debesskrāpju sabrukumu, kas varētu simbolizēt ekonomikas gāšanos, ko arī varam sākt novērot dzīvē.


Vēl uz ekrāna tiek demonstrēts meža ugunsgrēks, kas ir ļoti līdzīgs Austrālijas ugunsgrēka ainām. Vēlviens pareģojums? Maijā rāda video par to, kas sāksies tikai novembrī!


Teksts: „Ne katrs pieredzēs nākotni. Ne katrs, kurš ir šeit, izdzīvos” - vienlaicīgi Madonna ar pirkstu norāda uz skatītājiem (182 miljonu skatītāju Eirovīzijas tiešraidei), (Not everyone is come into the future. Not everyone that's here is gonna last)”


Iespējams, ka dziesma sniedz arī „recepti” (brīvs, idejisks tulkojums):


You ain't woke (Tu neesi vēl atmodies) Come here woke and hear the broken (Atmosties un saskati sačakarēto) Come give hope, come give life (Dāvā cerību, dāvā dzīvību) Only get one, so we gotta live it right (Sasniedz to, mums jādzīvo pareizi) Come make peace (Radi mieru) Come with faith and inspiration (Esi ar ticību un iedvesmu) Come complete you (Esi pilnība) Advice, positive vibes (Rekomendēju, būt pozitīvam) Open your mind (paplašināt savu apziņu) Open your eyes (atvērt savas acis)


Uzstāšanos noslēdz liels uzraksts un Madonnas aicinājums: „MOSTIES!”


Interesants fakts. Vai zināji, ka ievietojot video youtube, ir iespēja autoram izvēlēties tieši, kurš kadrs uzrādīsies, kā "galviņa". No 10 minūšu video, kā "galviņa" ir izvēlēts tieši tas kadrs, kur visi dejotāji ir gāzmaskās un miruši. 2019. gada maijā!


Te video, varbūt vari saskatīt vēl kaut ko pravietisku


Escape to Paradise 1_edited.jpg

© 2015 by Janis

Saziņai vislabāk rakstīt epastus: janis@domuspeks.com
 Esmu Indijā, tāpēc rakstiet whatsapp, vai telegram: +91 9289307068 
 
bottom of page