top of page
Search

Astrālās un kauzālās pasaules. Dievu esības līmeņi.

Manuprāt ļoti svarīgs, ja ne pats svarīgākais no visiem materiāliem.

Pirms gadiem Agnese man stāstīja par augstāk attīstītām planētām, kur saziņa notiek tikai telepātiski, lai kaut ko radītu pietiek tikai ar domu. Šīs planētas ir sasniedzamas tiem cilvēkiem, kuri sasnieguši līmeni, kad spēj nevis nomirt, bet apzināti atstāt ķermeni. Tiem, kuri spēj ieiet augstākajos apziņas stāvokļos dzīves laikā.

Tika stāstītas visādas citas nianses. Agneses sniegtā informācija sakrīt ar pēc gadiem manās rokās nonākušās grāmatas „Joga autobiogrāfijā” teikto. Tur 43. nodaļā, izcils jogs, indiešu svētais Paramahansa Jogananda atstāsta savu tikšanos ar savu guru Šri Juktešvaru, kurš pēc savas fiziskās nāves augšāmcēlās, vai citiem vārdiem sakot materializēja sevi fiziskā ķermenī viesnīcas istabā. Vairāku stundu garumā sniedz Joganandam aprakstu par augstākajām planētām, kur tagad guru atrodas. Juktešvars no Skolotāja zemes fiziskā līmenī pārcēlās par Skolotāju astrālajā un arī kauzālajā līmenī.

Ļoti unikāls materiāls, kuru vajadzētu noklausīties, vai izlasīt katram, lai izprastu mūsu esības uzbūvi un līmeni, kurā esam, kāpēc esam. Padalies ar katru kurš to spētu uztvert. Audio stāsts pieejams šeit:

Attēlā pa kreisi Šri Juktešvar Giri un Paramahansa Jogananda

JZ.


Escape to Paradise 1_edited.jpg
bottom of page