top of page
Search

Ceļā uz sasniegumiem.


Skaidrs ir viens, mēs visi dzīvojam sava prāta rāmjos, no kuriem grūti izkāpt. To mēs varam novērot jebkurā būtiskā dzīves sfērā. Tā var būt materiālā, vai garīgā pasaule, tie var būt veselības, fiziskā skaistuma, vai attiecību jautājumi... Jebkurā mūsu mijiedarbībā ar apkārtējo pasauli, mēs atrodamies savā ierobežotajā kastē un liekam tajā iekšā citus cilvēkus.

Daži piemēri. Kādam cilvēkam neatkarīgi no viņa izglītības u.c. faktoriem ir uzskatu sistēma, ka viņa ienākumu maksimālie griesti ir 700 euro mēnesī. Savukārt kāds cits par saviem ienākumu griestiem uzskata 1000 euro dienā. Vienlaicīgi vēl citam cilvēkam šādu ienākumu griestu nav vispār.

Cilvēks ar 700eur mēnesī ierobežojumu, protams, saņem mazāk par savu iedomāto maksimumu un vienlaicīgi savā maksimuma rāmī ieliek arī apkārtējos cilvēkus, uzskatot, ka arī viņiem nevajadzētu pelnīt vairāk. Savukārt tie kas tomēr pelna vairāk ir ar kaut ko noziegušies pret viņu personiski, pret valsti vai pret Dievu u.t.t.

Cits cilvēks uzskata, ka viņš nekad neizveidos attiecības ar savu iedomāto sapņu partneri, jo viņš neskaitāmu iemeslu dēļ nav šāda partnera cienīgs. Tas var būt dēļ izskata, dēļ prāta, dēļ materiālā stāvokļa u.t.t. Tomēr visapkārt ir redzami pāri, kuri ir laimīgi kopā, bet viens no viņiem līdzinās tā cilvēka sapņu partnerim, bet otrs viņam pašam. Tādā gadījumā rodas doma, ka tur atkal kaut kas nav kārtībā un apakšā ir kaut kādi negodprātīgi apstākļi, kuri ļauj šim pārim pastāvēt.

Ja mēs apskatam Agneses un manu dzīvi, tad mūsu ikdiena un pat rutīna ir tāda pasaule, kurā mēs saskaramies ar mirušo gariem, dēmoniskām būtnēm, sargeņģeļiem, izdziedināšanos, tādiem sapņiem, kuri piepildās jau otrajā dienā u.t.t. Vienlaicīgi nepārtraukti mēs saskaramies ar cilvēkiem, kuriem tas viss ir pieņemami, gan tādiem, kuru apziņas rāmjos nekam no šī visa nav vietas.

Ir novērota tāda likumsakarība - jo cilvēks savās dzīves jomās ir mazāk realizējies, jo viņa apziņas kastīte visās jomās ir šaurāka un mazāka.

Agnesē vairāk ieklausās tādi cilvēki, kuri ir ekonomiski un sociāli aktīvi. Viņi ir paplašinājuši savas apziņas robežas un saprot, ka viņu dzīvēs ir vieta, gan pilnvērtīgai ģimenei, gan augstam atalgojumam, gan arī lielai daļai neredzamās pasaules.

Ir bijuši daudzi gadījumi, kad apziņa vēl nav izaugusi, bet cilvēks jau saņem daudz vairāk, nekā viņš spēj pieņemt par iespējamu (laimesti loterijās). Kā likums šie cilvēki nespēj saņemto noturēt. Viņi visu sabojā un pēc neilga laika ir atkal pie sasistās siles.

Tomēr cilvēkam ir iespēja mainīties un strādāt pie apziņas robežu paplašināšanas. Tas nenozīmē to, ka uzreiz ir jāpārlec pāri 20 apziņas līmeņiem, bet gan to, ka viss jādara pakāpeniski. Pamazām pieņemot citus cilvēkus. To ka viņi atrodas citā apziņas stāvoklī. Tas kas tev šobrīd šķiet, kā neiespējams kosmoss, viņa apziņai ir ikdienas norma. Tev jāmācās pieņemt to, ka arī tava ikdienas norma var būt plašāka, nekā šobrīd.

Sākumā ir jānotiek apziņas maiņai un pēc tam notiek izmaiņas fiziskajā plānā.

Ļoti daudz informācijas darbam ar savas apziņas paplašināšanu uzzināsiet Agneses praktiskajā seminārā „Mērķu sasniegšana un realizācija”


Escape to Paradise 1_edited.jpg
bottom of page