top of page
Search

Cik laimīgi esam!/? (novēlējums)


Ir iesācies jauns gads, vēlos pateikt paldies visiem, kuri lasa manus rakstus, paldies tiem, kuri ir iedvesmojuši un arī tiem, kuri ir bijuši skarbāki savos izteicienos. Bez Jums pasaule nebūtu tik interesanta, kāda tā ir tagad. Katrs no Jums ir vajadzīgs, katrs no Jums ir vērtība.

Šoreiz es nerunāšu par spokiem vai kādām citām daudziem tik svešām lietām. Šis raksts tapis iedvesmojoties no vecgada vakara sarunas ar savu draudzeni par dzīvi un to, kā mēs to aizvadām... Kā pārkāpjot, kādu noteiktu vecuma posmu mēs sākam izvērtēt to, ko esam vai neesam paveikuši. Cik, laimīgi esam? Vai vēl varam paspēt ielēkt šajā laimīgo vagonā?

Mēs esam cilvēki. Mēs visi kā viens mēdzam apjukt no tā, ko dzīve mums piedāvā. Bieži vien savu dzīvi neaizpildot pilnībā. Mēs dzīvojam dzīvošanas pēc. Par maz riskējam, par maz uzdrošināmies, jo šķiet, ka tas ko mēs vēlamies mums nav sasniedzams, vai nu mēs neesam to pelnījuši, vai mēs baidāmies, ka nekas nesanāks. Tas attiecās uz visām dzīves sfērām, attiecības, ģimene, darbs. Mēs atliekam uz rītdienu to, ko varam izdarīt TAGAD. Tā dienu no dienas mēs sev solām, ka pārkāpsim sev pāri, būsim drosmīgi un varoši. Bet gadi iet... Tur neko nevar darīt.

Tā mēs auļojam no dienas uz dienu, no mēneša uz mēnesi, no gada uz gadu. Līdz pēkšņi kādā jaukā dienā saprotam, ka dziļi kaut kur iekšā ir liels tukšums. Tāda kā vilšanās. Es taču varēju. Varēju piezvanīt, varēju pieņemt darba piedāvājumu, varēju noriskēt - varēju, varēju, varēju. Pienāks diena, kurā Jūs skaitīsiet savus „Varēju”. Varēju, bet neizdarīju. Jo, vecāks paliksiet, jo vairāk un biežāk atskatīsieties, lai saskaitītu, to cik daudz iespēju ir palicis neizmantots.

Dzīve ir pārāk īsa, lai to tā vienkārši palaistu vējā, dzīvojot nepiepildītos sapņos un pagātnē par to, kā varēja būt. Nekad nav par vēlu, lai ietu uz saviem mērķiem un piepildītu savus sapņus. Tas nekas, ja Jūsu riski neatmaksāsies. Galvenais, ka būsiet mēģinājis, Jūs būsiet uzņēmies atbildību par savu dzīvi.

Tikai Jūs esat savas laimes kalēji, tikai Jūs varat visu sabojāt, tāpēc ņemiet no dzīves visu ko varat paņemt, lai nekad nepienāk diena, kad atskatoties kaut kā paliek žēl.

Novēlu Jums būt iedvesmotiem šim gadam un vēl labāk, visai Jūsu turpmākajai dzīvei, kura šajā ķermenī ir vienīgā, tātad, šī dzīve ir īpaša, tāpēc izmantojiet sev atvēlēto laiku lietderīgi!

Laimīgu jauno gadu, esiet pozitīvi un mīlestības pilni. Lai visas Jūsu labās ieceres izdodas un, lai katrs no Jums atrod savā dzīvē to, kā visvairāk pietrūkst.


Escape to Paradise 1_edited.jpg
bottom of page