top of page
Search

Himalaju svētceļojuma video stāsti

Updated: Jul 6, 2023


Svētceļojuma divi video stāstījumi! Himalaji, svēti cilvēki, jogi, īsta Dievišķās enerģijas klātesamība.

P.s. šie video taisīti pirms mūsu pirmā kāpiena. Tagad iesim atkārtoti šajā ļoti jaudīgajā maršrutā.


8.Septembris- 24. Septembris 2023.

Iekļauts pilnīgi viss (aviobiļetes, vīzas, atļaujas, ēdināšanas, ieejas biļetes, viesnīcas, iekšzemes transports, gidi...). Tikai 2690 eur (Standarta cena 2950 eur).

Indija ir pilnīgi cita planēta, ar absolūti atšķirīgu dzīves veidu, filosofiju, uzskatu sistēmu, kultūru, domāšanu, tradīciju, dabu, ēdienu, klimatu, mākslu, zināšanām.


Ko sagaidīt?

Šajā ceļojumā ļoti izteikts uzsvars uz unikālām, grūti pieejamām svētvietām par kurām zina tikai vietējie, kombinācijā ar jaudīgām praksēm. Pamatmērķis iegūt svētību visai turpmākajai dzīvei. Iegūt spēcīgu garīgo atbalstu, caur saikni ar Augstākiem spēkiem. Mazināsim savus negatīvos aspektus un pastiprināsim pozitīvos, ar to vairojot savu veiksmi. Dzīve vairs nekad nebūs tāda kā līdz šim.

Kopā ar unikālu, Himalaju, vietējo jogu apmeklēsim pasaules nozīmīgākās svētvietas. 15 ikdienas lekcijas un prakses, sevis iespējami straujai realizācijai (kuras nav iespējas saņemt citur).




1. Diena. Avio Rīga-Delhi-Dehradun.

2. Diena. Viena no Indijas senākajām pilsētām - Dehradun. Himalaju sākums, augstums 695 mvjl. 270 000 iedzīvotaju.

Svētvieta! Apmeklēsim Tibetiešu kvartālu un vienu no pasaules lielākajiem Budisma centriem.

Ikdienas lekcija un prakse pašrealizācijai. Ceļš uz Badrinath.


3. Diena. Badrinath un Mana ciemats. 3300mvjl, 900 iedzīvotāju. Svētvieta! Badrinath ir viena no pasaules nozīmāgākajām svētvietām, kurp nokļūt kaut vienu reizi dzīvē nepieciešams katram garīgā ceļa veicējam.

Šeit svēts ir pilnīgi viss. Sniegotās Himalaju virsotnes šeit, visas ir Dievi (Nar, Narayan, Neelkanth +7000 mvjl).

Dziednieciskie, karsto ūdeņu baseini kuros peldēsim(+45 grādi), ir uguns Dieva Agni mājvieta.

Dievietes Gangas sākuma punkti ir svētās upes Saraswati un Alaknanda.

Šeit dzīvo svētie cilvēki gan fiziski (Sadhu, Swami, Guru), gan arī enerģētiskā līmenī klātesoši vienmēr ir pasaules lielākie svētie (piemēram, Mahavatar Babaji, Veda Vyasa, Adi Shankaracharya...).

Šeit fiziski pavisam reāli sajūtama Dievišķā klātbūtne.

Apmeklēsim divas nozīmīgas alas. Vienā ilgstoši uzturējās svētais Veda Vyasa, kurš diktēja Vēdas Šivas dēlam, veiksmes Dievam Ganesham, kurš atradās citā alā un visu pierakstīja. Attiecīgi tieši šeit ir Hinduisma/ Vēdisko zinību pirmsākumi.

Daļa no Vēdās aprakstītajiem notikumiem arī risinājās tieši šeit.

Dzersim ūdeni no svētavota, kurš savu sākumu rod no svētā Kailasa kalna sniegotajām virsotnēm Tibetā un iztek no Himalaju klints akmeņiem.

Viena no svētākajām vietām pasaulē. Badrinath templis kur centrālā figūra ir viena no astoņām pašmaterializētām Višnu Dieva akmens statujām. Templis ir minēts vēdiskajos rakstos, kuri datēti 1700-500 gpmē.

Mana ir Indijas pēdējais ciemats, aiz kalna jau Tibeta. Ciematā redzēsim vietējās cilts iedzīvotājus, viņu mājokļus un rokdarbus.

Ikdienas lekcija un prakse pašrealizācijai.


4.-8. Diena. Satopanth. Pargājiens 5 dienas/3naktis. Kopā 44 km ar somu nesējiem, gidiem, Himalaju jogu, teltīm, pavāriem. Garīgu prakšu apgūšana un intensīva prakse pārgājiena laikā.

Pa ceļam elpu aizraujoši dabasskati, sniegotas virsotnes, 100 ūdenskritumi.

Svētvieta! Satopanth- kāpnes uz debesīm. Pandavi no Mahabharatas eposa šajā vietā devās uz debesīm.

Pelde Satopanth ezerā (4600 mvjl), kura katra no 3 stūriem ir meditējis viens no Dievu svētās trīsvienības Šiva, Višnu, Brahma. Šī kalnu ezera ūdens ir īpaši tīrs.

Tieši šis gājiens ir svētceļojuma galvenā daļa. Tieši šeit, kalnos, prom no cilvēkiem, enerģētiskā, smalkajā līmenī ir klātesošas svēto mūžīgās dvēseles, gari, Dievi. Pieliekot tam klāt mūsu prakses, pieredzes būs grandiozas.

Ikdienas lekcijas un prakses pašrealizācijai.


9.Diena. Indra Sabha. Svētvieta! Pilnmēnesī iesim uz svētā kalna Narayan virsotni (3km gājiens). Tā ir ļoti liela svētība, jo pilnmēnesī šeit svēto un Dievu klātesamība ir īpaši jaudīga. Arī šeit mēs dosimies kopā ar vietējo Himalaju jogu, kas ir īpaši liela vērtība.

Vishnu Paduka. Dieva Vishnu pēdu nospiedumi akmenī. Redzēsim, jutīsim, pieskarsimies.

Ikdienas lekcijas un prakses pašrealizācijai.


10. Diena. Joshimath 17000 iedzīvotāju, 1900 mvjl Svētvieta!. Adi Šankaračarja ir Advaitas filosofijas pamatlicējs. Savas tikai 30 gadu īsās dzīves laikā radījis vairāk nekā 300 tekstus, izveidojis tempļus un klosterus pa visu Indiju. Adi Šankaračarja pavadījis laiku šeit meditācijās. Būsim alās kurās arī mums būs iespēja saslēgties ar šī viena no pasaules lielākā Skolotāja enerģētiku, kura ir vienmēr klātesoša.

Auli 3000 mvjl (Āzijā garākais gaisa tramvaja ceļš, pārgājiens ar zirgiem pa Himalaju mežiem).

Ikdienas lekcijas un prakses pašrealizācijai.

Brauciens uz Srinagar.


11. Diena. Srinagar. Svētvieta! Shree Kamaleshwer Šivas Templis. Šis ir viens no vissenākajiem reģiona tempļiem un atkal jau Dievišķā enerģijas klātesamība šeit ir ļoti izteikta. Šajā templī lūgtais īstenojas. Pats Dievs Rāma šeit nesis 1000 lotusa ziedus Šivam.

Devprayag. Svētvieta! Te Alaknanda un Bhagirathi upes (dievietes) satiekas un turpmāk kopā plūst, kā Dieviete Ganga.

Rishikesh. 372 mvjl, 100 00 iedzīvotāju. Pasaules jogas galvaspilsēta, kurā ar likumu aizliegta gaļa un alkohols.

Apmeklēsim eksotisku un skaistu ašramu kur dzīvoja grupa Bītli un sarakstīja savu veiksmīgāko albumu. Vakara svētais ugunsrituāls Dievietei Gangai.

Svētvietas! Svētā Vasishtas un viņa sievas Arundhati alas, kurās abi pavadījuši ilgu laiku. Vasishta ir zināms, kā garīgais Skolotājs Dievam Rāmam. Grāmata Vasishtas joga ir viens no civilizācijas izcilākajiem advaitas darbiem. Arundhati alā ilgu laiku pavadījis arī viens no pasaules lielākajiem Skolotājiem Jēzus Kristus.

Ikdienas lekcijas un prakses pašrealizācijai.


12. Diena. Rishikesh. Raftings ar plostu pa upi. Iepirkšanās ir vislabākā tiešī šajā pilsētā, gan klāsta, gan cenas ziņā.

Ikdienas lekcijas un prakses pašrealizācijai.


13., 14. Diena. Delhi. Viena no blīvāk apdzīvotajām pilsētām pasaulē ar 26 miljoniem iedzīvotāju. Pretstatā iedomām par nabadzību Delhi mīt ap 25 000 dolāru miljonāru un 163 dolāru_miljardieru.

Lotus templis, uguns/ūdens/mūzikas šovs, mākslas muzejs, tirdziņi un smalki veikali.

Ikdienas lekcijas un prakses pašrealizācijai.


15.Diena. Avio uz Latviju.


Cenā iekļauts: Ikvakara lekcijas un pašizaugsmes prakses Ēdināšana visa ceļojuma laikā Somu nesēji, pavāri, teltis, atļaujas pārgājienam Ieejas maksas muzejos un citos apskates obejektos Himalaju joga pavadība Himalajos Indijas vīza Avio pārlidojumi Rīga-Deli-Dehradun- Deli-Rīga (var izlidot un atgriezties no citas valsts) Viena vieta divvietīgā viesnīcas numuriņā visa ceļojuma garumā Ekskursijas Latviešu/Krievu valodā visa ceļojuma garumā saskaņā ar programmu Transports ar kondicionieri transfēriem un ekskursijām visa ceļojuma garumā Tulkošanas pakalpojumi Visu dokumentu noformēšana


Nav iekļauts: Apdrošināšana Privātie izdevumi Apģērbs Medicīna



Vairāk informācijas: janis@domuspeks.com Telegram/whatsapp: +91 9289307068 Šeit: Facebook messenger www.domuspeks.com

Escape to Paradise 1_edited.jpg
bottom of page