top of page
Search

Indija 1.daļa ceļojuma video


Video par ceļojumu “Uz Indiju pēc maksimuma” 1. ceļojuma daļa 14 dienas- piedzimšana no jauna/Ājurvēda

Tikai 1850 eur VISS IEKĻAUTS (var maksāt pa daļām, līdz 1.oktobrim). 1. oktobris 2019. - 14. oktobris 2019.

10 dienu Ājurvēdas procedūras pie Gaišredzīga klīnikas vadītāja, pasaulē zināma ārsta. Tā ir piedzimšana no jauna. Pie konkrētā ārsta cilvēki brauc no visas pasaules. Lieliski rezultāti it kā neārstējamu slimību novēršanā. Savukārt veselie kļūst pavisam laimīgi.

Indija ir valsts, kurā obligāti vienu reizi dzīvē ir jānokļūst! Jūs redzēsiet pilnīgi citu planētu. Indijā viss ir savādāk.

tempļi, ašrami, tirgotāji, guru, banānkoki, mūki, rīsu lauki, klosteri, eksotiski dzīvnieki un daba, sadhu, svētki, lielpilsētas un lauku dzīve, indiešu dejas, mūzika, kultūra, māksla, izklaide, eksotiski ēdieni un dzērieni, iepirkšanās, kalni, arhitektūra, +30 grādi un protams, sevis sakārtošana Ājurvēdas procedūrās pie gaišredzīga ārsta.

Ranikhet 2000metri virs jūras- Ājurvēdas klīnika, gaišredzīgs ārsts, joga, klostera dzīve, svētais, daba, lekcijas, eko ēdiens, Indiešu svētki

Tiem, kuri jau bijuši Indijā ir iespēja to ieraudzīt citā, dziļākā gaismā, tiem kuri nekad nav bijuši iespēja iepazīt un pieredzēt to krāšņi un daudzpusīgi.

Ceļojumā, droši var piedalīties cilvēki gados un bērni.

Samaksu var veikt pa daļām. Rezervācija 500 eur, līdz 15.08.2019. iemaksātai kopsummai jāsastāda 1000eur, līdz 15.09.2019. kopsummai jāsastāda 1500eur, līdz 1.10.2019. pilna summa 1850 eur.

Cenā iekļauts: Avio Rīga-Delhi-Delhi-Rīga - šajā cenā ir divas ājurvēdas procedūras dienā (masāžas u.c.), tvaika pirts pēc katras procedūras, 2 jogas nodarbības dienā, 10 lekcijas par ājurvēdu, u.c. tēmām vizītes pie gaišredzīga ājurvēdas ārsta/ klīnikas vadītāja zāļu tējas, 3 x dienā ājurvēdiska ēdināšana neierobežotā daudzumā. Vīza Indijai Viesnīcas/1 vieta divvietīgā nummurā Transports visa ceļojuma laikā Latviski/krieviski/angliski runājošs pavadonis

Nav iekļauts: Apdrošināšana ceļojuma laikā-sākot no 10 eur Privātie iepirkumi

Pieteikties: agnese@domuspeks.com mob. 22180556 (ja neatbild, lūdzu atsūtīt sms, Whatsapp).

Individuāla pieeja. Var pievienoties no citas valsts, var palikt ilgāku, vai īsāku periodu.

Pilns apraksts uz 7 lapām šeit: https://www.domuspeks.com/indija


Escape to Paradise 1_edited.jpg
bottom of page